Sinus omvormers KERT

Van het Europese merk KERT leveren wij laagfrequent-sinusomvormers met ingebouwde batterijlader én omschakelautomaat. Laagfrequent sinusomvormers zijn uitgerust met een transformator en mede hierdoor zijn deze geschikt voor het voeden van willekeurig welke apparatuur, inclusief sterk inductieve belastingen. Bij uitstek geschikt voor apparatuur als air-conditioners, magnetrons, zware elektro-motoren en zelfs wasmachines.
De ingebouwde batterijlader zorgt er voor dat uw batterijen in een mum van tijd weer op volle capaciteit zijn zodra er netspanning (walspanning, paalspanning) aanwezig is. De aangesloten apparatuur wordt in dat geval vanuit het net gevoed. Zodra de netspanning weer weggenomen wordt of uitvalt zorgt de ingebouwde omschakel automaat (net-voorrangs-schakeling) voor een ononderbroken voortgang (minder dan 10ms) van de levering van stroom, nu vanuit de batterij.
Deze omvormer-combi is inzetbaar in alle denkbare situaties, zoals camper, boot, vrachtwagen, ambulance en in stand-alone omgevingen, bijvoorbeeld in combinatie met zonnepanelen.
In combinatie met de juiste batterij tevens zeer geschikt om te worden ingezet als noodstroomvoorziening.

ADVIES
: plaats altijd een zekering (vast of automaat) tussen de pluspool van de batterij en de verbruikers, dit ter bescherming van uw batterij tegen sluiting aan de gelijkstroomzijde.

 
2000W

Sinus Omvormer-Combi 2000W - 12V

 
3000W

Sinus Omvormer-Combi 3000W - 12V