U kunt ons altijd bereiken via email. Wij streven er naar om uw vraag binnen één werkdag te beantwoorden. Telefonisch (0031 - 40 213 21 94) zijn wij bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur.

Heeft u een klacht over een van onze produkten of over een levering, neem dan onmiddelijk contact met ons op via email of telefonisch: 0031 - 40 213 21 94. Wij bevestigen uw klacht altijd via de email en zullen deze zorgvuldig afhandelen. Mocht u het met de afhandeling niet eens zijn, dan kunt u zich altijd wenden tot de geschillencommissie van de Stichting Webshop Trustmark.

Herroepingsrecht
Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om uw aankoop te annuleren. Besluit u hiertoe dan kunt u gebruik maken van het herroepings formulier. Na invullen en mailen (info@vdp.biz) of opsturen heeft u vervolgens nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen, in zo oorspronkelijk mogelijke staat, onbeschadigd en indien mogelijk in originele verpakking. Na ontvangst van uw retour zending zullen wij u het volledige aankoopbedrag, inclusief verzendkosten binnen 4 werkdagen aan u vergoeden. Uitsluitend de kosten voor retour zending komen voor uw eigen rekening. Voor de volledigheid verwijzen wij nog naar artikel 6 van onze voorwaarden.

Privacy
Wij respecteren uw privacy en zullen, conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens, uw gegevens nooit delen met derden. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor verzending en facturering.